Sla navigatie over

Sebastiaan Loontjens

Sebastiaan Loontjens

Mandaat
Hoofd ICT en Data campaigning Open Vld, Secretaris Open Vld Melle

Gemeente
Melle

Achtergrond
Politieke wetenschappen (Ugent)

Opleiding
Rechten (Ugent), Politieke wetenschappen (master EU studies)

Adres
Oude Brusselse Weg 6b, 9090 Melle

Sebastiaan is een kerel van 29 die oorspronkelijk uit Drongen komt, maar tegenwoordig in Melle woont met zijn vrouw en kleine spruit, Léonard.

Na zijn studies dook hij de financiële wereld in, waar hij ontdekte dat hij echt een neus had voor projectmanagement. Dat bracht hem uiteindelijk bij zijn huidige baan bij de Open Vld Nationaal in Brussel, waar hij de touwtjes in handen heeft over IT en data. Hij is gek op zijn job en vindt het geweldig om te zien hoe data en digitalisatie de politiek kunnen helpen.

Politiek heeft Sebastiaan altijd al geboeid, net zoals economie, rechten en de financiële markten. En laat dat nu net de dingen zijn waar hij bij de Open Vld mee bezig kan zijn. Hij gelooft echt in de waarden van de partij, zoals vrijheid en vooruitgang en vindt het belangrijk om daar ook echt iets mee te doen.

Bij de Open Vld voelt Sebastiaan zich helemaal op zijn plek. Hij doet zijn best om bij te dragen en de liberale waarden te verdedigen, op zijn eigen manier. Met zijn kennis en ervaring probeert hij echt een verschil te maken. En dat maakt hem een toffe peer om in het team te hebben.

 

Gemaakt door Code Nation via NationBuilder